Камини

Камината на дърва осигурява повече топлина, комфорт, носталгия и помага за създаване на спомени, които ще останат за цял живот.

Камини от Стекар ЕООД

Камината на дърва осигурява повече топлина, комфорт, носталгия и помага за създаване на спомени, които ще останат за цял живот. Те са проектирани така, че лесно да се впишат както в модерния, така и в класическия дизайн. Лесната им поддръжка, зареждането на дърва се вписва в нашия забързан начин на живот.

Затворена камина на дърва

Затворената камина с тяло от чугун и врата със стъкло керамично стъкло се изграждат както в апартаменти, така и в къщи. Камината отоплява както с топъл въздух, така и с водна инсталация. Предлагат се двата варианта за отопление.

Характерно за затворената камина е високата топлинна мощност и дългия експлоатационен живот. Благодарение на затвореното огнище няма летящи искри от дървата т.е. има малък риск от пожар. В камината силата на пламъка от дървата се регулира прецизно от клапа за входящия въздух, както и клапа на димоотвода. В зависимост от модела чугунена камера, огънят може да се наблюдава от различен ъгъл. Има горивни камери с едно, с две и с три стъкла.

Камина с две стъкла от Стекар ЕООД

Ние предлагаме и камини с две стъкла, които перфектно да се впишат във Вашият интериор, като неделима част от дизайна на помещението внасящи уют и даващи топлина за един страхотен дом.

Искате камина, но не я предвидихте?

Скоро направихте ремонт на Вашият дом, но забравихте за камината? За Вас и Вашият уют имаме решение – стилни,  красиви и ефективни горивни камери на световни производители, подходящи за Вас. Можем да Ви предложим богат избор. Заповядайте в Стекар ЕООД!

Камини с едно стъкло от Стекар

Нашите камини с едно стъкло също са страхотен пример за интериорно решение за един стилен, топъл и уютен дом

Био камини от Стекар ЕООД

Дори да нямате предвидено място за камина – нашите био камини могат да се вместят и да допринесат за един уютен и топъл дом, подходящи за всяко помещение, предлагащи открит огън без дим и необходимост от предварително подготвено място

Вградени стенни камини от Стекар

Имате идея, която е като тази на снимката? Искате камината да не изпъква, но да се набива на очи? Искате уют и топлина, стилна и ефектна камина? В Стекар имаме решение и за Вас!

Био камина на двора? Защо не?

Искате камина на двора? Камина, която да внася топлина и уют докато си почивате, наслаждавайки се на страхотната си градина? Ние в Стекар ЕООД имаме решение и за Вас!